perjantai 21. joulukuuta 2018

Muutoksia suunnitelmiin

Otin eilen torstaina aamulla (15. juoksupäivä) Fisusta uuden progenäytteen, jonka tulos saatiin aamupäivällä. Proge oli nyt 3,0 eli LH-piikki oli saavutettu. Siitä alkoi kuumeiset laskutoimitukset, pohdinnat ja vaihtoehtojen selvittely, sillä mulle ja Miollehan oli varattu jo laivamatka takaisin Ruotsiin nyt tulevalle viikonlopulle, lähtö perjantaina ja paluu lauantaina. Mikäli proge nousisi vauhdilla, voisi perjantai ja lauantai olla riittävät astutuspäiviksi. Koska Fisu näytti torstaina iltapäivällä jo huomattavasti suopeammalta Mion haistellessa sen takapuolta, päätimme pitäytyä suunnitelmassa ja koittaa astutusta torstaina illalla useampaan otteeseen ja perjantaina aamulla ja vielä ennen laivan lähtöä.

Mio ja Fisu treffasivat siis eilen Ojangossa aksatreenien jälkeen. Kävimme kävelemässä kenttien valossa ja koirat leikkivät ja Mio haisteli Fisun pyllyä. Mitään oikeita astumisyrityksiä ei kuitenkaan tullut, heti jos Mio vaikutti siirtyvän takapuolen suuntaan hypätäkseen selkään, Fisu väisti ja koitti napsia Mioa. Luovutimme aika pian, ja kävimme vain lenkillä tyttöjen kesken. Illalla kotona päästin Fisun ja Mion vielä uudestaan yhteen, nyt näytti jo hieman paremmalta ja Mio pariin kertaan kokeili hieman nousta selkään, mutta edelleen Fisu kääntyy heti pois ja kertoo hyvin selvästi, että hyväksy astumista. 

Tänään aamulla taas uutta yritystä kotona, hetkellisesti näytti jo lupaavalta, mutta ei edelleenkään onnistunutta astutusta. Mio kävi pariinkin kertaan jo Fisun selässä, mutta juuri kun oli osumassa kohteeseen, Fisu vinkaisi ja kääntyi pois alta. Työpäivän ajan pariskunta oli taas erillään, ja iltapäivällä kokeiltiin jälleen. Edelleen sama tilanne, Fisu ei hyväksy astumista eikä Mio halua astua väkisin. 

Näin ollen jouduttiin sitten kuitenkin muuttamaan suunnitelmia. En voi lähteä palauttamaan urosta, kun ensimmäistäkään astutusta ei olla vielä saatu onnistumaan. Progen perusteella parhaat astuspäivät ovat vielä edessä, joten nyt on vaan pakko antaa parille aikaa ja Mio jää Suomeen toistaiseksi. Se, miten Mioa saadaan palautettua takaisin Ruotsiin, on vielä täysin auki, sillä olen itse töissä ensi viikon ja käytännössä kaikki laivat on buukattu täyteen. Joulun pyhät tekevät tästä ajoituksesta kertakaikkisen surkean, mutta eipä näissä asioissa sille taida mitään mahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti