keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Lämpenee, lämpenee!

Tänään (14. juoksupäivä) oli Fisun ja Mion kolmannet treffit. Treffattiin Talinhuipulla pk-kentän lähistössä, kun halusin samalla nähdä, miten Mio reagoi ampumiseen. Otettiin ampumiset ensin, heitin maahan muutaman namin Miolle ja kun se söi, ammuttiin kaksi laukausta ehkä 20m päästä. Ensimmäiseen laukaukseen Mio reagoi säpsähtämällä ja katsomalla äänen suuntaan. Sitten se kuitenkin jatkoi syömistä, ja kun ammuttiin muutama kerta lisää, niin reaktio pieneni koko ajan. Laukausten jälkeen Mio oli täysin normaali oma itsensä, ei ottanut yhtään painetta.

Treffitkin sujui jo huomattavasti paremmin! Käytiin lenkillä, ja aluksi pidin Mioa hihnassa ja Fisua taas irti. Nyt Fisu tuli kuitenkin itse haastamaan Mioa leikkiin, joten päästin Mionkin irti. Innostuivat juoksentelemaan ja muutamaan otteeseen Fisu antoi Mion jo haistella pyllyään. Mitään astumisyrityksiä ei vielä tullut, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa!

Otin nyt Fisun takaisin kotiin, jotta pystyn paremmin seuraamaan juoksun etenemistä. Pidän pariskunnan eri huoneissa, jotta molemmat saavat olla rauhassa. Otetaan huomenna aamulla uusi proge, ja sen mukaan sitten edetään. Vähitellen alan kuitenkin jo olla toiveikas, ehkä tämä sittenkin onnistuu..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti