perjantai 12. huhtikuuta 2019

Kalanpoikasten maailmanvalloitus

Niin se vaan koitti tämäkin päivä, kun pennut täyttivät 7 viikkoa ja lähtivät valloittamaan maailmaa. Haikeaa, mutta toisaalta myös hyvä homma, meno ja meininki alkoi tällä viikolla olemaan jo sellaista, että jokainen pentu ansaitsee oman ihmisen jonka lahkeissa roikkua.

Ensimmäisenä lähti Ahven, joka muutti Kuopioon Anne Miettisen luo. Ahven tunnetaan jatkossa nimellä Visa, ja siitä tulee Annen uusi harrastuskoira tokoon ja pk-jäljelle.

Rento Visa matkalla Kuopioon

Seuraavana lähti Rausku. Rauskun omistaa Satu Paavilainen Mikkelistä, ja kutsumanimeksi Rauskulle tuli Trendi. Trendin tuleviin harrastuksiin tulee kuulumaan ainakin toko, mahdollisesti myös pk-jälki.

Niin tomera Trendi <3
Sitten oli vuorossa Siika. Kutsumanimi tälle pörröiselle typylle on vielä mietinnässä, mutta muuttomatka oli ainakin lyhyt. Siika muutti Anna Silvanin luo Sipooseen, ja siitä on toiveissa Annalle harrastuskaveri tokoon ja agilityyn.

Siika ja isoveli Tino
Sitten oli vuorossa Monni. Monni jää Monniksi, ja muutti Vihtiin Anna-Leena Väätäsen luo. Monnin harrastuksiin tulee kuulumaan ainakin toko ja vepe, mahdollisesti myös jokin pk-laji.

Fisun mini-me Monni
Viimeiseksi jäi Lohi, jonka kävin hakemassa sen synnyinkotiin meille Viikkiin. Lohen kutsumanimeksi tulee Hukka, ja sen harrastuksiin tulee toivottavasti kuulumaan agility, pk-haku ja paimennus.

Hukka-poika matkalla maailmalle <3
Fisu pääsi muutamaksi päiväksi hermolomalle äitini luokse, jotta saan kaikessa rauhassa tutustua pikkukalaan ja luoda siihen suhdetta. Sen jälkeen Fisulla alkaakin ahkera kuntoutus, jotta päästään joskus takaisin treeneihin. Fisu on todella laihassa kunnossa ja lihastakin hävinnyt reilusti. Vaikka ruokaa on uponnut kiitettävä määrä, Fisu vaikuttaa olevan sellainen äitikoira, joka laittaa kaiken saamansa energian maitoon - ja pennut ovat kyllä myös sen näköisiä pullukoita!

Tämä on ollut onnistunut ja antoisa projekti kaikin puolin. Nyt blogi todennäköisesti hiljenee ja jäämme seuraamaan, millaisia tyyppejä näistä kalanpoikasista kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti