sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Kylmää kyytiä treffeillä

Tänään aamulla rantauduttiin Mion kanssa Suomeen. Loppuosa laivamatkasta meni hienosti, käytiin ilta- ja aamulenkillä kannella, jossa Mio suostui jopa tekemään pissat koiranvessaksi tarkoitettuun hiekkalaatikkoon! Fisu ei kyllä suostuisi ikimaailmassa... Koko yön Mio nukkui rauhassa sängyn jalkopäässä :)

Helsingin päässä pysähdyttiin ensin lyhyelle lenkille, jotta Mio pääsi tekemään tarpeensa. Sitten mentiin hetkeksi meille kotiin kahdestaan Mion kanssa, Fisu ja Step ovat vielä hoidossa äitini luona. En tiedä, onko Mio ollut aiemmin kerrostalossa, mutta nyt ainakin marssi epäröimättä sisään, hississä haisteli naapurin koirien tuoksuja ja kotona tutkittuaan asunnon parkkeerasi tyttöjen lelulaatikolle.

Päivällä käytiin sitten Viikin pelloilla ekoilla oikeilla treffeillä lenkin merkeissä. Fisulla on nyt meneillään 11. juoksupäivä. Pidin Mion alkuun hihnassa ja päästin Fisun irti, jotta se saisi itse ottaa kontaktia Mioon halutessaan. Muutaman kerran Fisu kävi pyörimässä lähellä ja näytti siltä, että tekisi mieli leikkiä, niin päästin Mion irti. Mio oli tosi kiinnostunut, kovasti yritti haistella Fisun pyllyä ja kutsua leikkiin, mutta Fisu ei lämmennyt lainkaan. Pyllyn haistelusta kääntyi heti pois murahduksen kera, eikä oikein lähtenyt leikkimäänkään, lähinnä juoksi sen verran että sai innokkaan sulhon häädettyä kauemmas. Ei siis puhettakaan, että olisi vielä sopiva aika astutukselle. Myöskään kiiman ulkoiset merkit eivät viittaa siihen, että tärppipäivät olisivat käsillä. Juoksuvuoto on edelleen tummaa, eikä Fisu käännä häntää housuja puettaessa. Koitetaan treffata huomenna illalla uudestaan.

Ensitreffit alttarilla - tai sitten ei :DMio on kyllä toistaiseksi osoittautunut erittäin hyväksi valinnaksi Fisulle! Olen aivan myyty, se on todella miellyttävä ja helppo koira, järkevä ja tasapainoinen, leikkisä, avoin, rohkea ja vielä komeakin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti