maanantai 12. marraskuuta 2018

Sukulaisia ja tuloksia

Viikko sitten kisattiin pitkästä aikaa agilitya Fisun kanssa melkein puolen vuoden tauon jälkeen. Lauantaina ja sunnuntaina molempina kolme starttia, yhteensä kolme hyppyrataa ja kolme agilityrataa. Fisu tuntui ilahtuvan kovasti, kun pääsi pitkästä aikaa aksaamaan, ja tekaisikin lauantaina tuplanollan - molemmilla radoilla 3. sija kovatasoisessa maxi-luokassa vähän kökön ohjauksen kera.

Mio puolestaan on viime viikonloppuna kisannut paimennuksen Nordic Nursery -kisoissa Norjassa. Lauantantaina harmillisesti hylätty suoritus, mutta sunnuntailta hienosti 90/100 pistettä ja 6. sija isossa luokassa! Myös Mion sisaruksia kisasi samoissa kisoissa - sisko Rut sijoittui yhteistuloksissa sijalle 6., ja Lad-veli samaan tapaan Mion kanssa sai toiselta päivältä hienon tuloksen ja toisena päivänä harmittavasti hylätty rata.

Fisu treffasi eilen omia sukulaisiaan, kun treenasimme Puumalaisten kanssa tokoa Halikossa. Tässä videolla vauhdikkaan Tending P-pentueen menoa


Lenkillä käytiin koko porukan voimin. Ihanaa on nähdä, miten iloisesti sisarukset tervehtivät toisiaan ja miten vaivattomasti kaikki kulkevat isossa koiralaumassa ilman mitään tarvetta nostella karvoja tai isotella muille.

Vasemmalta Isla, Roima, Fisu, Misu
Fisun juoksua ei ole vielä näkynyt. Merkkailee kyllä enemmän kuin normaalisti ja on kovin kiinnostunut hajuista. Toivottavasti aloittaa pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti